Echt, het ene na het andere kwartje viel! Wauw. Wat een “aha” momenten had ik tijdens het doornemen van mijn design. Wat veel herkenning en inzichten heeft het mij gegeven. Ik ben mijzelf nog beter gaan begrijpen hierdoor en het geeft een soort van leidraad voor wat het beste is voor mij. Hoe blijf ik dichtbij mezelf.Tijdens de afspraken bij Marjon op haar fijne plek waar je je welkom voelt kwamen zulke mooie onderwerpen aan bod en heb ik hele waardevolle stappen gezet. Hoe diep zitten sommige overtuigingen en waar komen ze vandaan. Moeiteloos begeleidde Marjon mij er doorheen.

Wauw. Dit geeft een licht gevoel, blijheid en meer zekerheid. Ik ben weer een stuk dichterbij mezelf gekomen. Dank Marjon.

D | 1/4 Reflector

"Echt, het ene na het andere kwartje viel! Wauw. Wat een “aha” momenten had ik tijdens het doornemen van mijn design. Wat veel herkenning en inzichten heeft het mij gegeven. Ik ben mijzelf nog beter gaan begrijpen hierdoor en het geeft een soort van leidraad voor wat het beste is voor mij. Hoe blijf ik dichtbij mezelf.

" Echt, het ene na het andere kwartje viel! Wauw. Wat een “aha” momenten had ik tijdens het doornemen van mijn design. Wat veel herkenning en inzichten heeft het mij gegeven. Ik ben mijzelf nog beter gaan begrijpen hierdoor en het geeft een soort van leidraad voor wat het beste is voor mij. Hoe blijf ik dichtbij mezelf.Tijdens de afspraken bij Marjon op haar fijne plek waar je je welkom voelt kwamen zulke mooie onderwerpen aan bod en heb ik hele waardevolle stappen gezet. Hoe diep zitten sommige overtuigingen en waar komen ze vandaan. Moeiteloos begeleidde Marjon mij er doorheen.

Wauw. Dit geeft een licht gevoel, blijheid en meer zekerheid. Ik ben weer een stuk dichterbij mezelf gekomen. Dank Marjon.”

D | 1/4 Reflector