Human Design & Opstellingen 

-Worden wie je al bent-

Ben jij eraan toe om eindelijk te worden wie je al bent? Wil jij keuzes maken vanuit vertrouwen en je niet meer laten leiden door anderen of door hoe je het hebt geleerd? Wil jij ontdekken wie jij diep van binnen bent zodat je je eigen kracht ervaart? Wil jij weten hoe jij je eigen kansen creërt en herken je jezelf in de verhalen op mijn website? Dan is mijn 4 maanden traject misschien wat voor jou!

Een 4 maanden traject waarin we 1 op 1 samenwerken. In dit traject combineren we  jouw Human Design met (familie) opstellingen. Een zeer effectieve combinatie, waarmee je je design direct ontdekt én patronen doorbreekt die hierin belemmeren. Ik help jou je conditionering en patronen te onderscheiden van je ware zelf. Hierdoor krijg je (meer) regie over je eigen leven, ervaar je meer rust, stevigheid en plezier.

"Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. De combinatie van Human Design en Opstellingen is zo goed geweest voor mij.Review Jacqueline, zie reviews.

Daarnaast ontvang je een uitgebreid e-book (t.w.v. €247 euro), waarin ik jouw Human Design helemaal heb uitgewerkt, op alle onderdelen. In dit e-book van ongeveer 80 pagina's krijg je eindelijk zicht op alle mogelijkheden die jij in je hebt maar natuurlijk ook waar je op mag letten en extra aandacht aan mag geven. Je leest over je kwaliteiten én hoe deze voor jou werken. Je leest waar je nog veel meer voor mag gaan staan, je leest over je levensdoel, wat je te leren hebt per levensfase en zoveel meer. Dit e-book is zo volledig dat je er altijd op terug kan vallen. Tijdens het traject, maar zeker ook in de maanden en jaren er na! 

Human Design & Opstellingen 

-Worden wie je al bent-

Ben jij eraan toe om eindelijk te worden wie je al bent? Wil jij keuzes maken vanuit vertrouwen en je niet meer laten leiden door anderen of door hoe je het hebt geleerd? Wil jij ontdekken wie jij diep van binnen bent? Zodat jij je eigen kracht ervaart? Wil jij weten hoe jij je eigen kansen creërt en herken je jezelf in de verhalen op mijn website? Dan is mijn 4 maanden traject misschien wat voor jou!

Een 4 maanden traject waarin we 1 op 1 samenwerken. In dit traject combineren we jouw Human Design met (familie) opstellingen. Een zeer effectieve combinatie, waarmee je je design direct ontdekt én patronen doorbreekt die hierin belemmeren. Ik help jou je conditionering en patronen te onderscheiden van je ware zelf. Hierdoor krijg je (meer) regie over je eigen leven, ervaar je meer rust, stevigheid en plezier.

"Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. De combinatie van Human Design en Opstellingen is zo goed geweest voor mij." Review Jacqueline, zie reviews.

Daarnaast ontvang je een uitgebreid e-book (t.w.v. €247 euro), waarin ik jouw Human Design helemaal heb uitgewerkt, op alle onderdelen. In dit e-book van ongeveer 80 pagina's krijg je eindelijk zicht op alle mogelijkheden die jij in je hebt maar natuurlijk ook waar je op mag letten en extra aandacht aan mag geven. Je leest over je kwaliteiten én hoe deze voor jou werken. Je leest waar je nog veel meer voor mag gaan staan, je leest over je levensdoel, wat je te leren hebt per levensfase en zoveel meer. Dit e-book is zo volledig dat je er altijd op terug kan vallen. Tijdens het traject, maar zeker ook in de maanden en jaren er na! 

Wat we doen?

Met Human Design ontdek jij jouw eigen unieke handleiding. Het leven mag leuker en makkelijker zijn, jouw Human Design laat jou zien hoe. Tijdens dit traject ontdek jij je design én kijken we met opstellingen aan wat jou daar nu nog in belemmert. Ik coach jou op dat wat er in het hier en nu naar boven komt en hoe het anders kan en mag. Daarvoor benut ik Human Design en (familie) opstellingen als tools. In deze 4 maanden heb jij vol toegang tot al mijn kennis, kunde en ervaringen op het gebied van Human Design en (familie) opstellingen.

Gemiddeld gezien vinden de afspraken 1x per 3  weken plaats. Elke sessie vraagt om voorbereidingstijd (dit speelt ook mee bij de prijs) zodat ik jouw design goed kan combineren met een opstelling en jij snel verschil gaat merken in het dagelijks leven. 

Een klik tussen ons beide is essentieel en misschien heb je nog vragen. Daarom hebben we vooraf eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Al tijdens en na het volgen van dit traject zul je:

  • Bewust zijn van je (eerder onbewuste) overtuigingen en patronen, waardoor je in staat bent om andere keuzes te maken;
  • Concrete handvatten hebben om je leven op jouw manier vorm te geven;
  • Weten hoe je voor jezelf kansen creërt;
  • Inzicht hebben in je eigen unieke handleiding, kwaliteiten, valkuilen en levensdoel;
  • Minder last hebben van twijfels en belemmerende gedachten;
  • Meer rust, stabiliteit en zelfvertrouwen ervaren;
  • Voelen dat je weer met de stroom mee gaat, in plaats van er tegenin.

Wist je dat 60% van mijn klanten hun traject verlengen? Niet omdat ze het niet alleen kunnen, maar omdat het zo fijn is hier voor jezelf op door te pakken. Letterlijk anders in het leven gaan staan, hoe fijn is dat?

Het 1 op 1 traject is ook zeer geschikt bij loopbaanvraagstukken en/of burn- out klachten. De focus van het traject zal zich dan richten op onderdelen die hierin relevant zijn. 

Investering
€ v.a. 1888,-

Exclusief btw bij zakelijke aanschaf. Inclusief btw voor particulieren. Betalen in termijnen is mogelijk.

"Bij Marjon het 1 op 1 traject gevolgd en ik kan dit iedereen aanbevelen! Marjon is persoonlijk, warm en intuïtief. Door Human Design te combineren met familieopstellingen duik je in je 'nature en nurture'. Wat mij heeft geholpen mijzelf beter te leren begrijpen."

Lindy van Amersfoort

"Echt, het ene na het andere kwartje viel! Wauw. Wat een “aha” momenten had ik tijdens het doornemen van mijn design. Wat veel herkenning en inzichten heeft het mij gegeven. Ik ben mijzelf nog beter gaan begrijpen hierdoor en het geeft een soort van leidraad voor wat het beste is voor mij. Hoe blijf ik dichtbij mezelf."

D | 1/4 Reflector

"Ik liep aan tegen patronen binnen mijn relaties en had moeite om in beweging te komen voor mijn bedrijf. Ik wist niet waar het vandaan kwam en hoe ik daar doorheen kon bewegen. Nu voel ik mij een stuk lichter, heb een fijnere band met mijn familieen en heb heel veel vergeving kunnen doorvoelen voor mijn ouders en mijzelf. "

Sophie | 4/6 Emotional Projector

De coaching van Marjon heb ik als heel warm ervaren, ze is kalm én effectief.

Voorafgaande het traject wilde ik heel graag meer zelfinzicht krijgen zodat ik meer zou durven vanuit zelfvertrouwen. Het was iets waar ik tegenaan liep.

D | 3/5 Manifesting Generator

Ik liep voor het traject tegen een aantal (oude) dingen aan. Ook zat ik niet goed in mijn vel bij mijn baan, die ik toen nog niet eens zo lang had. Na het volgen van het traject ervaar ik zoveel meer rust. Ik moet niet meer zoveel van mijzelf en ik veroordeel mijzelf niet meer (zoveel). Ik ben blij met wie ik ben. En, ik heb een nieuwe baan, ...

Jacqueline | 3/5 Manifesting Generator

"Bij Marjon het 1 op 1 traject gevolgd en ik kan dit iedereen aanbevelen! Marjon is persoonlijk, warm en intuïtief. Door Human Design te combineren met familieopstellingen duik je in je 'nature en nurture'. Wat mij heeft geholpen mijzelf beter te leren begrijpen."

Lindy |  1/3 Splenic Projector

" Echt, het ene na het andere kwartje viel! Wauw. Wat een “aha” momenten had ik tijdens het doornemen van mijn design. Wat veel herkenning en inzichten heeft het mij gegeven. Ik ben mijzelf nog beter gaan begrijpen hierdoor en het geeft een soort van leidraad voor wat het beste is voor mij. Hoe blijf ik dichtbij mezelf. "

D | 1/4 Reflector

" Ik liep aan tegen patronen binnen mijn relaties en had moeite om in beweging te komen voor mijn bedrijf. Ik wist niet waar het vandaan kwam en hoe ik daar doorheen kon bewegen. Nu voel ik mij een stuk lichter, heb een fijnere band met mijn familieen en heb heel veel vergeving kunnen doorvoelen voor mijn ouders en mijzelf. 

Sophie | 4/6 Emotional Projector

De coaching van Marjon heb ik als heel warm ervaren, ze is kalm én effectief. Voorafgaande het traject wilde ik heel graag meer zelfinzicht krijgen zodat ik meer zou durven vanuit zelfvertrouwen.

Het was iets waar ik tegenaan liep.

D | 3/5 Manifesting Generator

Ik liep voor het traject tegen een aantal (oude) dingen aan. Ook zat ik niet goed in mijn vel bij mijn baan, die ik toen nog niet eens zo lang had. Na het volgen van het traject ervaar ik zoveel meer rust. Ik moet niet meer zoveel van mijzelf en ik veroordeel mijzelf niet meer (zoveel). Ik ben blij met wie ik ben. En, ik heb een nieuwe baan, ...

Jacqueline | 3/5 Manifesting Generator

© 2023 MARJON | Alle rechten voorbehouden | Webdesign & ontwikkeling: Lot's of Graphics